acla:works Image acla:works Image acla:works Image acla:works Image acla:works Image

acla:works

The design of our former office incorporated the principles of modularity and flexibility. Using an open plan, the office space was broken down into pods, which housed teams of four persons in a studio-type layout. The reception area, conference rooms, library and staff lounge areas continued the theme of openness by minimising the use of partitions. In the conference rooms, a retracting glass wall was used to obtain the desired level of privacy without compromising on openness and transparency. The office was conducive to teamwork, sharing, and high levels of productivity.

Project Client:
acla:works

Interior Designer
acla:works

Area
314 sq metres

Location
Port of Spain, Trinidad

Status
Completed 2005

architecture+interiors